Extreme Championship Wrestling
3 posters
Page 1 of 1
Extreme Championship Wrestling
Itt a régi, igazi ECW-ról beszélhetünk, ami tényleg extreme volt, nem úgy mint a mostani
Re: Extreme Championship Wrestling
Most fejeztem be, az 1998-as WrestlePalooza-t és nagyon jó volt, főleg, az RVD vs Sabu meccs.Elnéztem volna még fél óráig , de a többi meccs is jó volt, pl.Sandman, Dreamer vs 3D
Na azthiszem hogy ez az én topicom lessz.
De engemet azbánt legjobban hogy sose lessz olyan mint a régi,a 2009-es évbe szerintem ha lessz akkor 2 vagy 3 match lessz Hardcore vagy TLC,a mostani ECW-be meg kinyalt picsáju gyerekek járnak kik azt se tudják hogy mi is az a Hardcore,ami engemet illet h visszajönne Paul (Heyman) bár úgyse fog, rögvest megváltozna az ECW,abban olyan biztos vagyok a nyakamt ráteszem!
De engemet azbánt legjobban hogy sose lessz olyan mint a régi,a 2009-es évbe szerintem ha lessz akkor 2 vagy 3 match lessz Hardcore vagy TLC,a mostani ECW-be meg kinyalt picsáju gyerekek járnak kik azt se tudják hogy mi is az a Hardcore,ami engemet illet h visszajönne Paul (Heyman) bár úgyse fog, rögvest megváltozna az ECW,abban olyan biztos vagyok a nyakamt ráteszem!
Hogy Heyman nem tér vissza az 100%.A nézők nem kedvelték, de szart sem érdekel, jól csinálta a dolgát.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Ez igaz, ő tudta egyedül az ottani arcok közül(tisztelet a kivételnek), hogy mi az ECW
Így visszanézni a 10 éves videókat a régi ECW-ről.. háát azokat a videókat a WWE-nek megkéne őrzinie, de lefogadom hogy egy sincs meg nekik...
Még csak nem is látták őket Pedig az ECW-ban is lennének akkor sztárok mint pl.a RAW-ban és az SD-ben pl.RVD, Sabu és még rengetegen, csak a nagy része már túl öreg, de RVD Royal teljesítménye után simán mehetne az ECW-ba csak annak más oka van, hogy nem jön .........
Similar topics
» World Championship Wrestling
» Florida Championship Wrestling
» Nu-Wrestling Evolution
» Combat Zone Wrestling
» International Wrestling Association
» Florida Championship Wrestling
» Nu-Wrestling Evolution
» Combat Zone Wrestling
» International Wrestling Association
Page 1 of 1