Combat Zone Wrestling
3 posters
Page 1 of 1
Re: Combat Zone Wrestling
Ezt szeretem mert tök bruta ahogy verekednek nagyon tetszik nekem hogy agyba főbe verik egymást rudakra,vasakra,égő asztalra tehát nagyon szuper!!!
Ha ez tetszik, akkor nézz régi ECW-t.Az is ilyen, csak jobb. Én nem rég néztem 1 1998-as PPV-t és nem csalódtam
Jaja!A régi ECW színvonalasabb volt, mint a mostani Tommy Dreamer, Sabu, Sandman és Rob Van Dam-ról ne is beszéljünk!Sok jó pankrátor megfordult már az ECW-ben: Kurt Angle és Bobby Lashley is.Sajnos mára már min2en elhagyták a WWE-t.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Rob Van Dam tényleg értette a dolgát, én is kedvelem!Kár, h elhagyta a WWE-t, sajnos ismeretlen okok miatt.Utolsó meccse Orton ellen volt, RVD nyert, viszont a harc folytatódott tovább, ahol Orton lezúzta RVD-t egy hatalmas DDT-vel.1 meccsre visszatért RVD a RAW 15.évfordulóján.
Igen, de ha jól tudom, RVD amiatt ment el Sabu-val, mert találtak náluk drogokat
Lehet, bár én olvastam RVD életrajzát, és ott azt írták, h nem tudni miért...
Nekem az tetszett az ECW-ban amikor RVD vs. Cena volt hogy Cenátutálták mint a bűn, de sajna akkor Randyt is utálták, pedig szerintem Cena sokkal kakább!!!
Hol olvastad az életrajzát Legend Killer? Ha tudod a címet írd le légyszi, mert meglesném én is
Igen nekem is add meg légyszí mert én is kíváncsi vagyok rá!!Batista wrote:Hol olvastad az életrajzát Legend Killer? Ha tudod a címet írd le légyszi, mert meglesném én is
Wikipédián!Ott megtalálható mindenkinek az életrajza, csak angolul.Igaz nekem az angollal szerencsére nincsenek problémáim
Similar topics
» Nu-Wrestling Evolution
» Extreme Championship Wrestling
» International Wrestling Association
» Ohio Valley Wrestling
» World Championship Wrestling
» Extreme Championship Wrestling
» International Wrestling Association
» Ohio Valley Wrestling
» World Championship Wrestling
Page 1 of 1