World Championship Wrestling
2 posters
Page 1 of 1
World Championship Wrestling
Ez az 1ik kedvenc szervezetem.Kár, hogy Vince megvette 2001-ben, ha jól tudom
Főleg Bret Hart,Goldberg,Hogan, Sting,Kevin Nash,Flair,Booker és még jó páran.Aki nem ismeri, az gyorsan nézzen pár videót a youtube-on. Persze itt is volt wrestlecrap rendesen
Főleg Bret Hart,Goldberg,Hogan, Sting,Kevin Nash,Flair,Booker és még jó páran.Aki nem ismeri, az gyorsan nézzen pár videót a youtube-on. Persze itt is volt wrestlecrap rendesen
Re: World Championship Wrestling
Végülis nem olyan nagy gond, h Vincé lett, hisz WWf és később WWE is ebből alakult.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Ez igaz, de sok nagy név nem jött egyből, pl.Goldberg, mert ő 2003-ban jött és Sting meg nem oda ment, ha nem a TNA-be és még van pár, de szerencsére, a többség átjött a WWF-be, majd a WWE-be
Hát igen van benne valami.Stingért nagy kár biztos Hall of Fame lett volna!
Igen, kár is, hogy a TNA-ben nincs ilyen, azért is sajnálom, hogy nem a WWE-be ment, mert nagyon megnéztem volna, 1 Sting vs Undertaker meccset
Az biztos izgalmas lett volna!Amit én nagyon sajnáltam az Kurt Angle távozása volt a WWE-től!Hatalmas pankrátor!Nehezen mondom ki, de mindenidők legtehetségesebbje!Nemhiába nyert olimpiát 2006-ban.Minden adottsága megvan, ami kell:erő, intenzitás, gyorsaság, kitartás, submission képesség stb...
Ugyan így gondolom én is.A Turning Point-ba Abyss ellen,Kurt Angle olyan szaltót nyomott, hogy csak néztem ki a fejemből, hogy ez lehetséges-e
Similar topics
» Florida Championship Wrestling
» Extreme Championship Wrestling
» World Wrestling Federation
» Combat Zone Wrestling
» International Wrestling Association
» Extreme Championship Wrestling
» World Wrestling Federation
» Combat Zone Wrestling
» International Wrestling Association
Page 1 of 1