Monday Night RAW
4 posters
:: WWE
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Monday Night RAW
Lement a RAW 4/5Valami olyan történt, amit nem felejtek el 1 ideig az biztos
- Spoiler:
- Batista nem tudott eljönni, mert lesérült Orton fejberúgásától 6-8 hónapra, így Orton nyert
Remélem jó lesz a RAW!A Fatal 4 way jónak igérkezik, kiváncsi vagyok ki nyer!Remélem Orton, de sztem még jó ideig nem veszik el Cenától az övet.Lehet előbbrekerülünk a JBL-HBK ügyben is!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Jaj de utálom JBL-t!!!Shawn Michaels tényleg azt csinálja, amit mondtunk!Nagy kár érte, de remélem nem JBL veszi el az övet Cenától, mert az nagyon szar lenne!
JBL WHC bajnoknak ? Ott lenne nálam vége a RAW nézésének.Én élőben néztem, majdnem el is aludtam rajta, de emlékszem, hogy Y2J-től is megmentette JBL-t HBK
Igen!Épp Walls of Jericho közben adott Y2J-nek egy sweet chin musicot.Deha tényleg JBL lenne a WHC, akkor ott nagy problémák lennének!
Lehet, de nem hisze.Lehet bárki is a bajnok én akkor is nézném, csak nem annyira tetszene!Viszont Cena megvédi az övet!
Jó, de a te nézeteddel nem mindenki ért egyet.Én igen, mert én is nézném, mert az a jó benne, hogy ha van 1 rossz bajnok, hogy örülhetnünk annak, aki elveszi tőle.Sajnos a RAW nézettsége egyre lejjebb megy.
De még mindig nézettebb, mint a Smackdown, ECW és a TNA Impact!WWE is a RAW-re helyezi a legnagyobb hangsúlyt!
Így van.Draft előtt a Smackdown felvette vele a versenyt!
Tény, hogy nagy közönségkedvenc, de nem lehet megfeletkezni Batistáról sem!Ha Cena nem lenne, akkor is nézett lenne a RAW!Royal Rumble előtt is sérült volt, és most is csak nemrég tért vissza.Egy intejúban hallottam, h a legnézetteb a RAW, utána Smackdown, utána pedig az ECW és TNA Impact kb egyforma nézettségnek örvend.
Annyira nem lenne nézett a RAW Cena nélkül, mert a visszatérése után jelentősen megnőtt.A többi részét Ortonnak,Batistának és HBK-nek köszönheti a nézettség
Igaz.Nekem Cena nem tartozik a kedvenceim közé, de azért kedvelem.Szerintem nem kéne belőle ekkora mikrofonbetyárt csinálni, bár igaz, hogy nagyon ért hozzá.Deha ez tetszik az embereknek......
Ért, hozzá, de néha túlzásba viszik
Tegnapi RAW-ról
Tegnapi RAW-ról
- Spoiler:
- Örültem, hogy Regal megtartotta az övet, de nagyobb lett az esély, hogy elveszíti a jövőhéten
Tag meccsek jók voltak, de már megint ott volt az a rajongó
Main Event nagyon jó volt, kár, hogy HBK és Cena nyert, szerintem jövőhéten Orton leveri Kane-t és HBK Cenát
A RAW nálam is elment, bár a main eventen a másik csapatnak szurkoltam.A jövő héten az Orton vs Kane érdekel, amit Orton fog megnyerni.Ez a Beth Phoenix rajongó szerintem beszervezett ember, és még lehet, hogy lesz folytatása.Sőt az is előfordulhat, hogy egy új WWE díva lesz.Végülis Santino is úgy volt megcsinálva, h a nézők közül hívták fel...
A WWE-ben semmi sem kizárt.Mondjuk számomra nem valami fontos, hogy kinél van a női öv, de én szívesebben látnám Melinánál.
Nekem már az sem tetszik, hogy vannak nők a pankrációban, de nincs velük különös bajom
Mindenki máshogy van vele, engem konkrétan nem zavar.Ha nem érdekel túlteszem rajta és kész.Élőben pedig, mint egy kis érdekesség szerintem elfogadtható.
Ahogy mondod!És szerencsére általában az.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: WWE
Page 2 of 5