Monday Night RAW
4 posters
:: WWE
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Monday Night RAW
Általában én is tekrem.Amit megszoktam nézni az a meccs legvége.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Ezzel én is így vagyok, de szerintem a Royalon megnézem a meccset, mert érdekel, hogy mi lesz ebből a "rajongós" sztori-ból
Szerintem én is így leszek vele.Látod azért női pankrációból is tudnak kihozni viszonylag érdekes sztorit
Mondjuk úgy, hogy sosem leszek a híve, és megmaradok a férfi pankrációnál.
Én is így vagyok, külön kéne ennek 1 műsort csinálni, úgy legalább megmaradna a teljes műsor idő a férfi pankrációra
Ezt hülyeségnek tartom!Az a kis idő, amit női pankrációra áldoznak nem számottevő.Meg sztem a kizárólagos női pankrációnak a nézettséggel is gondjai lennének.+pénzügyileg sem lenne jó megoldás.
Hétfői tippeim: Cm Punk sztem megszerzi a címet, Cena nyer Hbk ellen, Orton meg elveri Kane-t egy nagy meccsben.
johncena- Ring Takarító
Én is hasonlóan gondolom, mint Cena, viszont van valami abban is, amit Batista mond!
Egy a lényeg, megint érdemes lesz RAW-ot nézni Úgy is itt van mindjárt, nem sokára kiderül
Jólesz a Raw, viszont nekem már valami jó PPV hiányzik!Mindjárt itt a Genesis, de a Royal Rumblet jobban várom!
Nálam a Royal Rumble és a Wrestlemania a 2 nyerő PPV!A WWE mindig a WM-re fekteti a legnagyobb hangsúlyt(amit most sajnos Batista sérülése eléggé feldúlt), a Royal Rumbleban pedig még sosem csalódtam!
Én sem csalódtam még a Royal Rumble-ben, a WM-re meg szerintem összehoznak valami ritkát, tekintve, hogy 25. WrestleMania lesz
Az biztos, egyszerűen az a legnagyobb PPV.Rengeteg néző előtt zajlik.A tavalyi is 70ezer néző előtt zajlott!
Ma néztem a wwe.com-on a raw képeknél h mi volt a raw-ban. Jericho-t kivágta a főnökasszony.
Hát a tippeimből csak Orton jött be.
Hát a tippeimből csak Orton jött be.
johncena- Ring Takarító
Na jövőhéten elvileg a 3. Regal vs Punk lesz címre egy No DQ meccsben:D
johncena- Ring Takarító
Így van.Én mér meg is néztem a Raw-ot, egész jó.Jerichot tényleg kidobták, de remélem ez nem komoly!Már néztem a RAW Rosterban is és már onnan is kivették.Jövőhéten végre már Punknál lesz az öv!Vince McMahon visszatér.Cena vs HBK egész jó volt!
Most, hogy kiderült, hogy hol lesz a RAW, 100%, hogy Punk nyer.Szerintem Jericho-t nem fogják kidobni, majd Mr. McMahon elintézi ezt
Remélem is, hogy nem dobták ki!De simán előfordulhat, hisz még a Raw-ban is volt egy ilyen reklám, amiben Vince beszélt a kirúgásokról.Viszont, ha Vince visszahívja, akkor nem látom értelmét a kirúgásnak, szóval valami trükk is lehet benne.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: WWE
Page 3 of 5