Monday Night RAW
4 posters
:: WWE
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Monday Night RAW
Nekem is az jutott eszembe, hogy lehet hogy akkor Sd-s lesz
johncena- Ring Takarító
Végül is a RAW-ba minden jóval meccselt, de szerintem az is lehetséges, hogy Vince visszahozza Y2J-t és a draft alkalmával megy a SmackDown-ba, de az még nagyon messze lesz
Őszintén megmondom fogalmam nincs mi lesz, de remélem a WWE nem veszít el egy olyan értékes pankrátort, mint Chris Jericho!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Tuti, hogy lett volna valamilyen búcsúztatás, ha nem, akkor valamit csinált Y2J, de szerintem csak a sztori rész ez
Ha gondok vannak, és kidobták, akkor lehet feltűnik később a TNA-banxD...Amúgy biztos valami sztori része ez, mivel utánanéztem és még mindig szerződés alatt áll a WWE-vel, ésha vkit kidobnak, akkor azt írni szokta, hogy szerződést bontottak vele.
Pontosan, főleg, hogy Jericho nem 1 Cade szintű pankrátor, aki-t búcsú nélkül elküldenek, Y2J-nél lenne legalább valami karrier videó összeálítás
Igen ez abban az esetben, ha befejezné a karrierjét, amiről szerintem szó sincs.Ha valami veszekedés van a dologban, akkor ném kap búcsútatást, de sztem ez vmi trükk, majd kiderül...
Nagy dolgok fognak itt történni grrrrrr.....Itt a Jericho ügy, Christian ügy, Royal Rumble, WM25, mi lehet még???
No Way Out elimination chamber meccs, remélem lesz és akkkor minden megvan az elkövetkezendő hónapokra, a WWE részéről
Biztos, hogy lesz Raw-os és SD-s is!Na látod azt is nagyon szeretem!
Eliminatio chamber mindig jó!Most sem lesz másképp!
Ez igaz, viszont az is, hogy a résztvevők mindig olyanok, akik értik a dolgukat!
A RAW-on ezt nézném meg:
Orton vs Cena vs JBL vs HBK vs Y2J vs Kane
SmackDown-on
HHH vs Undertaker vs Edge vs Christian vs Kozlov vs Hardy
ha lenne ECW-n:
M. Hardy vs Finlay vs Swagger vs Henry vs Morrison vs Boogeyman
Szerinted kik lehetnének?
Off:
Lehet, hogy amiatt nem jönnek többen mert nem használjuk a spoiler-t és nem akarják tudni az eredményt.Légyszives használjuk a spoiler-t, így kell:
Orton vs Cena vs JBL vs HBK vs Y2J vs Kane
SmackDown-on
HHH vs Undertaker vs Edge vs Christian vs Kozlov vs Hardy
ha lenne ECW-n:
M. Hardy vs Finlay vs Swagger vs Henry vs Morrison vs Boogeyman
Szerinted kik lehetnének?
Off:
Lehet, hogy amiatt nem jönnek többen mert nem használjuk a spoiler-t és nem akarják tudni az eredményt.Légyszives használjuk a spoiler-t, így kell:
- Spoiler:
- ide írd a szöveget
Ok, megpróbálok spoilert használni.
- Spoiler:
- Tényleg jó párosítások, szinte 1vs1 meccsre nem is maradna értékes ember:DNekem tavalyiban a Raw-os Elimination Chamber tetszett a leginkább!Amikor HHH és Jeff maradtak bent.Persze nagyon jó volt az SD-s is.Főleg Batista és Undertaker párharca.
Köszi
Hú ne is mond. Természetesen Batista-nak szurkoltam, de nem voltam csalódott Undertaker győzelme miatt, mert az a tombstone gyönyörű volt
Hú ne is mond. Természetesen Batista-nak szurkoltam, de nem voltam csalódott Undertaker győzelme miatt, mert az a tombstone gyönyörű volt
Hát igen szépen átszedte a köteleken Batistát!A Batista vs Undertaker már amolyan klasszikus!Én döntetlenre teszem őket!
Én is, de Undertaker azért többet nyert, mert a Survivor Series-en is (talán) nyert volna a tombstone után, de utána jött Edge, az Armageddon-on meg tuti, hogy nyert volna, ha nem jön Edge, de ott nem mondhatjuk, hogy csalás, mert triple threat volt
Hát ja, de az ő meccseik előtt nem lehet győztest tippelni.Ill. lehet, csak semmi alapja nincs:D
Pontosan.Mindig vannak érdekes feudok, mint annak idején HHH vs HBK vagy Rock vs Austin és sorolhatnánk....
Természetesen lesz!Hisz elvileg ez működteti a rendszert
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: WWE
Page 4 of 5