ECW on Sci-Fi
5 posters
:: WWE
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ECW on Sci-Fi
Jó kis heti adás volt 4/5
- Spoiler:
- Sejtettem, hogy nem lesz övcsere, de jó meccset hoztek össze Matték.Egyébként nem így nyert a Night Of Champions-ön is Chavo ellen amikor még a united states övre mentek?
Finlay meccse is jó volt, meg Henry mikulásként is
A main event egész jó volt, nyertek a hellek.Az volt a hiányérzetem, hogy nem volt Henry és Dreamer meccs, egyébként nagyon jó adás volt
Igen valahogy úgy tér vissza!Ügyes pankrátor és még fiatal is.Megérdemelte a slammyt a shooting star press finisherért!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Igaz, mert az nem nagyon tudom, hogy hogy tudja megcsinálni, de nagyon ügyes.Szerintem Knox ellen fog menni ha visszajön
Az lehet, mert nincsenek túl jóban.Sőt!Knoxot nem kedvelem.Semmi extra csak akkora, mint egy bika...
Kedden Matt vs Swagger lesz címre! Hát szerintem Hardy megvédi a címét
johncena- Ring Takarító
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy új bajnok lesz, mert ha nem akkor örökké Hardy marad. Nincs különös bajom vele, de már jöhetne más ECW champion
Nekem sincs különösebb bajom Mattel, de Jeffet sokkal jobban bírom!Viszont én Swaggernek szurkolok!
Én is sokkal jobban bírom Jeff-et, ő tud fejlődni, pl. van ez az új démon karaktere, addig Matt nem talál ki semmi újat, persze ez nem csak az ő hibája.
Nem, de Jeff tényleg jobb!Most, ha belegondolok, akkor Matt nem érdemelné meg a WWE övet.Jeff pedig igen.Sokat dolgozott érte, és megérdemelten WWE bajnok!
Ez így igaz, Jeff az egész évet végig dolgozta, csak szerintem azért nem kapta meg előbb, mert volt az a balesete a WM előtt Mikor visszajött nagyon belehúzott és meg is lett az eredménye
Én a WWE öv és a WHC értékét azonosnak tekintem.Az ECW öv nálam valamivel kisebb értékű.
Viszont nem bír ugyanakkora értékkel!Mivel a megszerzésének nehézsége sem tartozik ugyanabba a kategóriába.Pl. Morrison volt ECW bajnok és Henry is, de WWE vagy WHC sosem lesznek!
Igen, az ECW roster elég gyenge....Viszont Morrison évek múlva lehet, hogy lesz WHC, vagy WWE champion
Meglehet, de én nemhiszem.Swagger viszont, ha sokat fejlődik még bármi lehet!
Lehet, hogy igazad van, szerintem ha Swagger ma nyer, sokáig lesz ECW champ és később még ki tudja mi lesz belőle.Ha Hardy-t legyőzi, már is hatalmas lépést tesz a karrierjében
Ma sztem Hardy megvédi a címét
johncena- Ring Takarító
Lehetséges, de nem hiszem, hogy Jack-nek ilyen hamar végetérne a veretlensége, mert akkor azt lehetne ebből kivenni, hogy "minden gyengét legyőz, de amikor 1 jó ellen megy, akkor már gyenge"
Komolyan mondom mostanában semmilyen ECW meccset sem vártam ennyire, mint ezt!Én szívesen látnám az övet Swaggernél.Ez karrierje eddigi legfontosabb meccse, remélem ki is használja!
Jack-nek meglett az öv, sztem a Royal-on címvédőmeccse lesz
johncena- Ring Takarító
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
:: WWE
Page 1 of 4