Florida Championship Wrestling
3 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Florida Championship Wrestling
Nagyon jó szervezet, inkább high flyos.Itt is van pár ismerős wrestle, pl.Evan Bourne
Re: Florida Championship Wrestling
Ez tényleg jó szervezet, Primo Colon is megjárta, ja és Jack Swagger, aki szerintem tehetséges, és sokra viheti még!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Könnyen lehet, de még szerintem nem most.Eddig veretlen, kiváncsi vagyok ki állítja meg.
Igen.Szerintem egész ECW Rosterból csak Henrynek vagy Hardynak van esélye ellene!
Hát ja!Legend Killer wrote:Igen.Szerintem egész ECW Rosterból csak Henrynek vagy Hardynak van esélye ellene!
Én azon lepődtem meg hogy Finlay leverte Henry-t!!
De Matt és Mark jóók az ECW-ban!!!!
Nekem Evan Bourne is bejön!!!
Igen nekem is.Fiatal, tehetséges!Lehet belőle vmi, bár már most is elismert!
Csak sajna lesérült de ha visszajön akkor lehett ECW Champ.Legend Killer wrote:Igen nekem is.Fiatal, tehetséges!Lehet belőle vmi, bár már most is elismert!
Szerencsétlen Mike Knox csesztette.Szerintem még várni fognak vele, h bajnok legyen.Dehogy karrierje során nem egy övet meg fog nyerni az biztos!
Egyértelmű!Akik még értékesek az Morrison és Miz, esetleg Swagger és Ortiz!A többiek nem nagy eresztés, már Tommy Dreamer sem a régi, úgymond kiégett!
Csak így tudok képet betenni.Addig eljutottam, h a profilomban ott az aláírás, és hogyan tovább?
Igen Miz és Morrison is nagyon király, legjobb tag team a WWE-ben.
Az aláírásodnál rámész, hogy image 1-szer rákattintasz, bemásolod/írod a kép címét és utána megint rámész, hogy image
Ja így de én a tinypic-nél teszek fel képet mert az az oldal jóó!!Batista wrote:Az aláírásodnál rámész, hogy image 1-szer rákattintasz, bemásolod/írod a kép címét és utána megint rámész, hogy image
Kössz a segítséget, majd valahogy megbirkózok vele!Én sem Mizt sem Morrisont nem kedvelem különösebben, dehogy jó tag team az tény!
Én sem kedvelem őket, főleg, hogy mindig valamilyen csalással nyernek
Az igaz, de mégis összehozzák!Az én szememben az örök legjobb Tag Team a Hardy boyz és az Edge-Christian Cage Tag team!Nah látod ez a 2 csapat nagyonpríma!Nem rossz a DX, Rated RKO vagy a Brothers of Destruction, de nem akkora Tag team klasszikusok, mint a Hardyz és az Edge-Christian!
Nekem örök tag team kedvencem a 3D, persze az Evolution-t is kedvelem, mert kb. 2 és fél évig ők uralták a WWE-t, másik kedvencem a mostani Main Event Mafia, bár a sztori kezd kisiklani
Ebben igazad van.A Team 3D is igazi Tag Team klaszikus!Nekem nem a kedvenceim, de nincs gondom velük.Evolution jó volt, de egy nagy kicseszés!Rengeteg jó meccset elrontottak azzal a sok közbeavatkozással, és sokszor nagyon igazságtalan volt az egész!Pl.Goldberg ellen vagy később Orton ellen.
Hát igen, túlzásba vitték a heel szerepüket, főleg, hogy Orton-t kidobták, szerintem Orton, vagy Batista jobb vezér lett volna, mint HHH, bár ha valaki tud dirigálni, az HHH
Az igaz!Csak aztán Evolution arról szólt, hogy mindenki HHH-t védte és már kezdett elfajulni szarrá a dolog!A sok mocskosságot Orton ismerte fel először, le is zúzták 3-an.Később szerencsére Batista is észhez tért!
Igen, szerencse, hogy már vége.Az nem tetszett a legjobban, hogy HHH nem tudom hány bajnoksága után sem bírta elengedni az övet 1 hónapig, mert Orton megnyerte a SummerSlam-en, de az Unforgiven-en el is vesztette
Egy szónak is száz a vége-Evolution egy szemétség volt!Akkor kifejezetten utáltam Batistát, amilyen hülye volt akkoriban.Most már kedvenceim közé tartozik.HHH és Flair már örültek, hogy Batista megy a SD-be, de jól átverte őket!Attól a pillanattól kezdve Batista karaktert váltott, és olyan lett, mint a mostani!Akkor volt közöttük a legendás Wrestlemania összecsapás, ahol Batista nyert, és WHC lett!
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» World Championship Wrestling
» Extreme Championship Wrestling
» Nu-Wrestling Evolution
» Combat Zone Wrestling
» International Wrestling Association
» Extreme Championship Wrestling
» Nu-Wrestling Evolution
» Combat Zone Wrestling
» International Wrestling Association