Florida Championship Wrestling
3 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Florida Championship Wrestling
Igen, de szerintem a Vengeance-n jobb volt a Hell in a Cell meccsük
Az tuti!HHH sosem győzte le Batistát!Furcsa, de aki legtöbbször legyőzte Batistát az talán Edge...
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Pontosan, de ezzel nekem bajom is volt.Batista győzte már le Undertaker, John Cena-t, Triple H-t, Randy Orton-t, akkor Edge-t miért nem tudja, pedig ő a leggyengébb a felsoroltak közül
Hát igen van benne valami!Edge amúgy tehetséges és jó pankrátor.Pedig volt több meccsük is, még steel cage meccs is!
Sok jó Hell In a Cell meccse volt!Edge-t is ott intézte el.Brock Lesnarral is volt egy príma Hell In a Cell meccse, amit Lesnar nyert, de mind2-en jók voltak.
Hát igen!Az az igazság, h Taker már nagyon kezd kiöregedni, épp ezért már védik-óvják, és nem is meccsel szinte!Esetleg a PPV-ken, mert ott minél nagyobb felhajtást és nézettséget akarnak.Royal Rumblen biztos ott lesz!Alig várom, számomra a 2. legjobb PPV!A Rumble meccset pedig imádom!
Én is.Nálam ez a meccsfajta az, amit nem érdekel ki nyer, mert biztos jó lesz, mert ha olyan nyer aki még nem nyert, akkor újabb sztárt avatnak talán a WM-en is, ha pedig olyan nyer aki már nyert az se baj, mert nagyobb sztár lesz, szóval a Royal Rumble az a meccsfajta, amit bármikor megnézek
Igen!Nekem lehet mondani, h a kedvenc meccsem.Mert nem olyan egyértelmű, h 2,3 vagy max 4 közül kell választani, h ki lesz a győztes.Sok rá az esélyes, és mindig izgalmas a meccs!Persze az esélyesek listáját le lehet szűkíteni, de így is marad elég!
Most, hogy Batista és Cena nem lesz benne, szerintem rengeteg esélyes van, én Orton-t tudnám elképzelni, vagy talán Undertaker-t
Batistáért nagy kár!Ortonnak örülnék, ha nyerne Aztán ott van Undertaker, HHH esetleg Jericho.Nem lehet megtippelni...
Lehet tippelni, de nincs értelme, úgy is az fog nyerni, akire nem gondolunk, persze ez nem mindig igaz.Én már arra is gondoltam, hogy MVP vereségi rekordja csak folytatódik, aztán már mindenki azt gondolja, hogy mindig veszíteni fog, erre Royal Rumble-be bejön 30.-nak és valamilyen csalással nyerne.Persze erre minimálisak az esélyek, de sok ilyen ötlet van
Minden benne van a pakliban, de remélem nem MVP nyer.Ez a vereség rekord is szar szerintem.MVP pedig nem volt olyan rossz, legyőzte már Kane-t is és Batistával is voltak egész tűrhető meccsei.
Igen, szerintem is rossz ez a vereségi rekord sztori, vagy nem is lenne olyan rossz, ha nem mindig MVP vs Khali lenne 1-2 kivétellel
Én Khali meccseit amúgy is alapból nem kedvelem.Nem valami nagy pankrátor szerintem!
De nagy pankrátor, csak méretben, a ringben nem tud semmit csinálni, csak finsiherét
Méretben jelenleg a legnagyobb.Legalábbis magasságban, de azért nem Andre The Giant!
Khali nagyon rossz pankrátor szerintem, inkább szórakoztatásra való
Egyetértek, és ezt már fel is ismerték, és már nem is a meccselés a fő passziója!Több szerep jut neki a meccsezésen kívül, inkább színészkedik, mint Charlie Haas vagy Santino Marella.
Bár inkább lenne meccse, mint hogy a Khali kiss cam-re pazarólnak időt
Ez igaz.Punjabi playboy meg hasonlók....Hülyeség!A kiss cam esetleg akkor nem zavarna, ha valamelyik díva csinálná.
Elviselhetőbb lenne, de én akkor se nézném, mert ez egyáltalán nem a wrestling-hez való
Még Mikor Maria vezette, akkor is tovább tettem azon a részen.Khali kisscamról meg ne is beszéljünk...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» World Championship Wrestling
» Extreme Championship Wrestling
» Nu-Wrestling Evolution
» Combat Zone Wrestling
» International Wrestling Association
» Extreme Championship Wrestling
» Nu-Wrestling Evolution
» Combat Zone Wrestling
» International Wrestling Association