Kedvenc pankrátor
5 posters
:: Off topic
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kedvenc pankrátor
Nekem Batista fő kedvencem, de Chris Jericho-t is kedvelem, mert nagyon tehetséges és tetszik, hogy mindig valamilyen trükkel nyer, pl.Unforgiven 2008.Aztán ott van Evan Bourne, neki a finishere tetszik, szerintem nagy sztár lesz belőle, ha így folytatja és szerintem már ECW champion lenne, ha nem sérül le.Kurt Angle, mert hihetelenül tehetséges, erre bizonyiték az Abyss elleni meccse.Persze a régiek közül is, vannak kedvenceim, akik már visszavonultak, pl:Rock, Stone Cold, Bret "The Hitman" Hart,Chris Benoit (R.I.P.) és még sokan
Nekem Orton a főkedvencem, de még a kedvenceim azok: Y2J,Batista,Jeff,Edge,HHH szerintem ezek nagyon tehetséges emberek!!!
Ebben nem értek egyet!HHH egy őstehetség!Nem viccből 12-szeres bajnok!Úgy is mondhatjuk, h a modern pankráció egyik attya!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
HHH csak amiatt lett bajnok szerintem annyiszor, mert elvette, a főnök lányát. Ha nem így történt volna, szerintem nem jutott volna ilyen magasra
Triple H már 1994 körül Vince keze alá került, és akkor még nem volt köze a lányához, s nemsokkal ezután már egész jó eredményeket ért el.Megoszlanak a vélemények, de a szememben egy nagy pankrátor!
HHH-t egy kicsitt nem kedvelem mert olyan hogy vincze nyalja a seggét!!!Batista wrote:HHH-en kívül igazad van
Csak érdekességként írom le.Van egy listám a pankrátokról és a fizetéseikről a wwe-ben.A legjobban kereső pankrátorok sorrendben-1.Triple H, 2.Undertaker, 3.John Cena!Ha valakit még érdekel ezzel kapcsolatban valami, hogy ki mennyit keres, vagy ki hányadik helyen áll az nyugodtan kérdezzen
Batista és Randy Orton, Jeff Hardy, Edge,Chris Jericho hányadik helyen áll?Ezek közül legjobban Jeff érdekel a legjobban, főleg, hogy most WWE champ és HHH többet keres nála
Engem is érdekel Jeff, csak sajnos az nincs meg .Leírom pénzbem-Triple H: $2,013,000+első osztályú repülőjegyek és szállás!Ezzel ő áll az első helyeb.Undertaker: $1,811,000+első osztályú repülőjegyek és szállás!Ő a második.John Cena: $1,743,000+első osztályú repülőjegyek és szállás!Ő a harmadik.Batista: $813,000+első osztályú repülőjegyek!Randy Orton: $711,000+első osztályú repülőjegyek!Edge: $704,000!Őket viszont megelőzi Big Show: $1,000,000 és Shawn Michaels: $1,045,000+első osztályú repülőjegyek és szállás, de még Kane is:$ 851,000+első osztályú repülőjegyek!Sajnos Jericho nincs meg, de még jópáran megvannak:D
Kösz Legend Killer
Nem azért mondom, nem szeretem Cenát, de mi a büdös francra keres többet HHH?Ebből is látszik, hogy rokona Vince-nek, mert Cena-át a kölykök imádják, de HHH-et jóval kevesebben
Nem azért mondom, nem szeretem Cenát, de mi a büdös francra keres többet HHH?Ebből is látszik, hogy rokona Vince-nek, mert Cena-át a kölykök imádják, de HHH-et jóval kevesebben
Nekem sem tartozik a kedvenceim közé Cena.Azért azt is kell venni, h HHH évek óta ott van a WWE-nél, és mindig kulcsfontosságú szerepei voltak.Most is és a régi The Rock, Stone Cold időkben is.Istenem de szép korszak volt az
Jó volt a WWF ott volt The Rock, Stone Cold, Kurt Angle, Chris Benoit, Brock Lesnar, Goldberg-> ők szerintem voltak a legjobbak abban az időkbe.
Szerintettek???
Szerintettek???
Hát igen.Sajnos a régi időkből már nem sokan maradta, de szerencsére még akad...
Legend Killer wrote:Hát igen.Sajnos a régi időkből már nem sokan maradta, de szerencsére még akad...
Ja majd jönnek remélem jóó emberek mint például akiket felsoroltam.
De végülis a WWE-be visszaszokott ritkán jönni Stone barátunk.
Igen special refereenek.De az kevés Nembaj ez van ezt kell szeretni, a régiek nem fognak visszatérni, de akad sok új generációs superstar, akikkel meg lehetünk elégedve!
Nagyon jó lenne!The Rock Comedy!Jó pankrátor, és ahogy a mikrofonnal bánt az verhetetlen
Hát igen, Rock szerintem a legnagyobb pankrátor a WWE-ben, bár ahogy hallottam elég bunkó lett, mióta színész lett
Mi van most Kurt, Rock is bunkó mindenki az lesz???Batista wrote:Hát igen, Rock szerintem a legnagyobb pankrátor a WWE-ben, bár ahogy hallottam elég bunkó lett, mióta színész lett
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
:: Off topic
Page 1 of 4