Kedvenc pankrátor
5 posters
:: Off topic
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kedvenc pankrátor
Igen, Kurt Angle amit csinál az csak storyline.Hogy Rock milyen azt nem tudom, de lehet elszállt alatta a ló a színészkedések során...
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Úgy hallottam, hogy a Hall of Fame után, nem is beszélt a régi barátaival, ha nem elment egyből
Hát az tényleg pökhendiség!Viszon a Hall of Famen való fellépése nagyon tetszett!Beszélt Stone Coldnak, Mick Foleynak, viccből beszólt Jerichónak, és Santinot is szivatta!Jah és Cena filmjéhez(Marine)is volt pár szava.A Hall of Fame ünnepségek minden évben nagy megtiszteltetés!Kiváncsi vagyok ezévben kik lesznek a Hall of Fame jelöltek
Ric Flair tavaly megérdemelten került be, de ha azt vesszük akkor sztem minden Hall of Fame megérdemli, h ott legyen! Legendák!
Az én kedvenc pankrátorom Cena. Már elég rég óta ő nálam a No.1 , meg ugye a hip hop az nekem is eléggé a kedvencem:D A mostani csapatok közül a Cryme Tyme a kedvenc, csapatilag nagyon összedolgozottak meg amit általában csinálnak az is tetszik nagyon( pl: amikor ellopták Jbl limoját és elvitték egy egy körre a divákat akkor nagyon röhögtem), a régiek közül pedig a DX(kevés csapat volt ami tudott nyerni ellenük).
johncena- Ring Takarító
Igazad van Cena!Cryme Timeot, mint csapatot már kevésbé értékelem, viszont bírom őket!Amikor ellopták a limót és vitték a dívákat az tényleg tetszett+ ott volt Sgt.Slaughter is!Az is príma volt, amikor Cenával összetörték JBL limóját!
Az tényleg, jó volt amikor szétverték JBL limoját, de az a baj, hogy a C.T. mostanában mindig csak veszít és nincs rendes sztoriban
Ez igaz, jó csapat meg minden, de nem annyira meghatározóak.
Pedig a közönség is szereti, meg van mindenük ami kell:Szlogen, csapat fogások stb. de valamiért a WWE nem törődik velük annyit
Kár hogy keveset törődnek velük mostanában meg az is igaz h mostanában kikapnak(pl: miz és morrisson ellen vagy rhodes-ék ellen).
Divák közül pedig Mickie James a kedvencem A legjobban akkor szerettem meg amikor elég sokáig volt 2008-ban bajnok.
Divák közül pedig Mickie James a kedvencem A legjobban akkor szerettem meg amikor elég sokáig volt 2008-ban bajnok.
johncena- Ring Takarító
Én is azon a véleményen vagyok, hogy Cryme Timeból többet lehetne kihozni!Inkább a közönség szórakoztatás a feladatuk, épp ezért vitte őket a WWE Irakba is.
Igen épp ez az, hogy tényleg kevés olyan pankrátor van, akire rá lehet mondani, hogy egy igazi Tag Teames.
Majd lehet Edge-Christian De Hardyk is már szóló karriert futnak.Bár, ha Edge és Christian összeálna, akkor lehet összehozni pár nagyon jó meccset Hardyék ellen!
Csak, akkor mindenkinek nagyot kéne áldoznia, ha Tag Team meccsekre koncentrálnának, lehet a szóló karrier kicsit háttérbe szorulna.
1-2 Évig szerintem nem lenne nagy baj 6-szoros bajnoksággal, Cage nem tudom mennyi, de szerintem kibírnák addig, mert Edge-be még rengeteg év van és szerintem Cage sem az, aki egyhamar abba hagyja
Mindekettőben van még jópár évre való.Edge és Christian azonos korúak évre pontosan 35 mindketten.Meg a 2Hardyban is van még...
Mint kiderült Stone Cold Steve Austin Hall of Fame jelölt!
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
:: Off topic
Page 2 of 4