Kedvenc pankrátor
5 posters
:: Off topic
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kedvenc pankrátor
Esélyes, hogy Umaga most tér vissza a Rumblen, dehogy megnyerné az kizárt!Lehet holnap nagyot kell csalódnunk Christian ügyben, mert nyoma sem lesz...
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Épp, hogy azt írtam, hogy nem nyeri meg!Volt már promoja az SD-ben lehet visszatér...
Nem, félreértettük egymást Én a miből gondolod-ot arra értettem, hogy Cage nem jön vissza amúgy
- Spoiler:
- igazad lett
Jah.Értem, kicsit félreértettük 1mást, de nembaj.
- Spoiler:
- Nem jött, de még nincs kizárva a lehetőség.Jeff baleseteinek tettesét még ki kell deríteni, és biztos nem Edge vagy Matt az!
- Spoiler:
- Lehet, h Matt, de én nem akarok letenni erről a Christian ügyről.Meglehet, hogy Matt-re lesz terelve az ügy, hogy Christian visszatérése még nagyobb hatással legyen az emberekre!
Egyértelmű!
- Spoiler:
- Én is annak örülnék jobban, és még mindig azt hiszem, h nem Matt volt!Most, amit beszélt az SD-ben simán bevallotta volna, ha ő csinálja, de azt mondta, h a leütést, autó és a tűzijáték balesetet nem tudják rábizonyítani, de ami Royal Rumblen történt azt igen!Tehát még ott van az esély Christianra...
Ekkora felhajtás után sokakat nagy csalódás érné, ha nem jönne.Hisz már sokan a Royal Rumblen várták, h megjelenik.
Igen, a sok we want Christian chant, meg a sok tábla és én is vártam, de így már mégkiváncsiabban várom, hogy hogy fog jönni
Ezt már úgy mondtad, mintha tény lenne, h jön.Én is azt szeretném, de már mikoooooorr?!
Végül is sajnos tényleg nem 100% hogy jön, mert már sok olyat olvastam, akik az írták, hogy nem jön, de remélem nem igaz
Christian 100% hogy jön, a TNA-el lejárt a szerződése(bár annak semmi köze sincs), de viszont annak van hogy nem hosszabította meg.
Hát igen, a TNA-vel lejárt a szerződése és az is lehet, hogy amiatt nem jött, mert kiderült, hogy jönni fog és a WWE tényleg meglepetést akar
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
:: Off topic
Page 4 of 4