WWE Superstars Music
5 posters
:: Off topic
Page 1 of 1
Re: WWE Superstars Music
Nos az én kedvenc bevonuló zeném az R-Truth Whats Up-ja. Volt olyan érzésem h ő nyeri azt a címet is.
johncena- Ring Takarító
Orton zenéje nekem is tetszik!Végülis sokan vannak, akiknek van valami különleges a bevonulásában!Pl.Undertaker bevonulása nagyon tetszetős, aztán Kane pirotechnikája a tüzek az elején jók!R-Truth bevonulása is különleges a maga nemébe, hogy a nézők közül jön, ami tök szimpatikus.Aztán Triple H bevonulása globál, ahogy van úgy jó!Edge bevonulása is nagyon jól néz ki a PPV-ken, ahol a füstje nagyon jó ami párosul a fényekkel és a nagyon hangos zenéjével!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Nekem is tetszenek ezek, a másik hasonló Boogeyman-é.Nekem Batista-é is tetszik, meg a TNA-ben Kurt-é és Jeff Jarrett-nek is jó, hasonló mint Undertaker-é, csak ott a gitár is rátesz 1 lapáttal .Jó Abyss-é és Matt Morgan-é is, csak az hasonlít, 1 szellentésre
Igen Kurt Angle-é neke is tetszik.Nagyon összepasszol a zene és a világítás, szóval az egész.A hegy királya Jeff Jarret sem rossz, és nekem Cristian Cage is tetszett, de ott inkább a zene.
Jeff Hardy-é is jó. Stone Cold-é 1998-ban, a közönség reakció miatt, mert alig lehet hallani a zenét annyira megőrültek Stone Cold-tól
Stone Cold-tól a mai napig megőrülnek!Elég meghallani az üveg törését!
Pontosan.A Cyber Sunday-nál is szerintem alig volt valaki, akit annyira szerettek mint őt, pedig csak bíró volt
Hát igen.Így volt ez amikor Batista és Undertaker meccsén volt a bíró.Ha valaki régi kedvenc visszatér, akkor mindig nagy üdvrivalgás övezi.
Főleg Rock-nak milyen lenne. Őt még valamennyire jobban szerette a közönség is
Őt szerette a legjobban.Senki sem bánt úgy a mikrofonnal, mint ő!+még jó pankrátor is volt.
Mikrofonnal utánozhatatlan.Talán Kennedy-nek sikerülne a nyomába érnie, ha lenne több szlogenje, mint a neve
Az lehet, de a közönség sosem fogadná el annyira, mint Rockot.A mostaniak közül leginkább Cena hasonlít rá e tekintetben.
Ez igaz, szerintem már ott is tart ahol Rock tartott, csak Rock-ot a férfiak is szerették, Cenát nem annyira.
Hát igen.Rockot szinte mindenki kedvelte!Cenát is sokan, de főleg a nagyon fiatal korosztály.
Kár.A filmes szakma biztos jobban bejön neki.Ennek ellenére felejthetetlen rész a WWE-nek.
Igen.Egyébként megvan pár jó filmje: Zsenikém az ügynök haláli, Amazonasz kincse, Emelt fővel.Egész jó filmek, az elsőben Khali is játszik egy rövidke jelenetet.Nagyon xD
Én is láttam pár pankrátoros film-et, pl.csontdaráló, ebbe benne van ha jól emlékszem Stone Cold, Khali, Goldberg. Nem rossz, de DiBiase és Cena film-jeire kiváncsi vagyok, de Ted-ére jobban
Rock 3három filmjén kívül még láttam pár WWE-s filmet.A Halálraítélt(Stone Cold a főszereplő), Félholt2(Goldberg), A Tengerészgyalogos(John Cena), See No Evil(Kane).Aztán ugye itt van a Behind Enemy Lines Columbia Mr.Kennedy-vel, amit még nem láttam, de a katonai filmeket nem nagyon kedvelem.Készülőben van a Tengerészgyalogos 2 Ted Dibiase-val, és a 12Menet John Cenával.Szintén 2009-ben fogják kiadni a Journey of Death című filmet, magyar fordítása A Halál Útja, amiben Triple H szerepel.
Dicsak mit találtam,Vince McMahon-nek az új Theme-je: http://uk.youtube.com/watch?v=oTgRPVcRT_k
Download: http://rapidshare.de/files/42263180/Vince_Mcmahon_New_Theme_Song.avi.html
Download: http://rapidshare.de/files/42263180/Vince_Mcmahon_New_Theme_Song.avi.html
Szerintem ez nem új téma, mert a youtube-ra is már 2008 áprilisában felrakták.
:: Off topic
Page 1 of 1