ECW on Sci-Fi
5 posters
:: WWE
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ECW on Sci-Fi
Igen, viszont az Impact gyakran jobb, mint az ECW.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Ez igaz, én az Impact-et 1 szinten tekintem 1 SmackDown-al, de a RAW jobb szerintem
Hát én a Smackdownt és a RAW-ot egyszinten veszem, és nálam csak utána jön az Impact és az ECW.
Nálam az Impact csak az ECW-t előzi meg, amit egyre kevésbé szeretek...Sőt, ha őszinte vagyok az egész ECW rosterban nincs ínyemre való pankrátor.Esetleg Swagger vagy Evan Bourne...
Nekem a roster-ből csak Jack, Henry, Bourne és természetesen Morrison tetszik, elmenne Finlay is, ha változtatna a karakterén és kidobná a kukába Hornswogle-t. Eheti ECW spoiler van benne:
- Spoiler:
- Szerintem nagy hiba volt elengedni Hardy-t, így legalább volt 1 valaki, akit zabált a közönség, bár Jeff megtámadása után logikus, hogy elment, de ahogy volt a wwetv-n, kérhettek volna valakit cserébe, mert Matt Hardy nem 1 Miz
Ez a Hornswoggles rész nekem is nagyon bejönne.Kifelejtette Morrisont, aki szintén az ECW Top3-am egyik tagja.
- Spoiler:
- Ez nagy igazság, mert így csökken az ECW szintje, h Matt már nincs ott.
- Spoiler:
- Am az ECW-ben a Swagger vs Finlay nem övért fog menni!Remélem így is Swagger nyer.
- Spoiler:
- Tudtam, hogy nem övért megy, nem is gondoltam volna, hogy 1 ECW-ban adják le ezt a meccset övre, oldalamra is úgy írtam ki, hogy nem övmeccs és így már sajnos biztosra vehető volt Finlay győzelme
Végülis Swagger is ECW-n nyerte meg az övet!
- Spoiler:
- Nagyon pipa voltam, h Finlay nyert.Mért kellet, h épp Finlay rontsa el Swagger sorozatát?!
Nagyon hiteles volt, hogy
- Spoiler:
- Hardy nem tudta legyőzni Jack-et 2-szer, Finlay meg igen, de nem is ezzel van bajom, ha nem már megint Hornswoggle
Egy időre ott hagyom a H-wrestling fórumot, me már kákán a csomó voltam..
- Spoiler:
- Christian Vissztért!! Ennek nagyon örülök,
de annak nem hogy az ECW-be, remélem NWO után már a Smackdown-ba lessz, bár már selytem hogy miért az ECW-re debütált, valószínű hogy most sokkal nagyobb lessz nézettségi száma.
- Spoiler:
- Végre jött Christia
A draft vagy a Money In The Bank alkalmával átmegy szerintem Egyébként jó meccset hoztak össze Swagger-el
- Spoiler:
- A meccs leginkább arról szólt, h Swaggger dominálta Christiant.Nagyon örülök, h visszatért, de meglepett vagyok, h ECW-be.Ha sikerült volna megegyeznie a WWE-vel korábban, akkor most sztem az SD-ben lenne!
- Spoiler:
- De lehet hogy így van megrendezve, mármint elösször debütál az ECW-be, majd Drafton átkerül az SD-ba.
- Spoiler:
- Az sem kizárt sztem, hogyha előbb megegyezik a WWE-vel, akkor most ő csinálná azt, ami így Matt Hardynak jutott...
- Spoiler:
- Hát elég gyorsan kapott övmeccset Magam sem tudom kinek szurkoljak majd a keddi ECW-ban...
Nekem olyan érzésem van, hogy Swagger lesz a győztes...
Érdekes volt!
- Spoiler:
- Teljesden jól van ez így, h Swagger nyert!Kizártnak tartom, h a közeljövőben valaki elveszi az övét, majd a draft után esetleg...
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
:: WWE
Page 3 of 4