Friday Night SmackDown
5 posters
:: WWE
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Friday Night SmackDown
Szerintem sem fogjuk elérni.Ha napi 8-as átlaggal írnánk(ami nincs meg) az év 365napján, akkor is "csak" 2920 lenne.Így ezzel a sebességgel kb 3,5 évig tartana, amit valljunk meg kitudja mi lesz velünk akkor+sztem mindegyikünknek lesznek olyan napjaink amikor nem fogunk tudni írni.A kihívás adott
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Adok neked egy képet azt tedd az aláírásodhoz oksa ezt a kodott- ezt illeszd be odaLegend Killer wrote:Egyetértek.Van 1 kérdésem.Ezt a príma képet, ami a hozzászólásaid alatt van hogy teszed oda?
www.tinypic.com/view.php?pic=4d2ageb&s=1&hid=224&tag=randy+orton
ezt írd be és bejön a kép és ott van egy olyan hogy fórum így kezdődik [IMG] és a végén is [IMG]
ezt írd be és bejön a kép és ott van egy olyan hogy fórum így kezdődik [IMG] és a végén is [IMG]
Nah már értem, sikerült megoldanom.Azt nem értettem, h milyen képcímet, de már tudom.Az IP címet tettem oda, csak jó lesz
Bocs, nem IP cím, hanem URL(link).A profilomban az aláírásomnál már ott a kép, de a hozzászólásaimkor nem.Nah mind1 megoldjuk ezt máshogy!MSN-en.Valamelyikőtök vegyen fel- bch.1@hotmail.com
Mert még be kell állítani a beállításoknál, hogy mindig csatolja, az aláírásodat
Ok, értem meg is csinálom!Kössz!
Ja-ja!Nagy nehezen összehoztamXDMinden stimmelt, csak az nem, hogy be kellet külön állítani, h az aláírást mindig kitegye...
Tudom milyen, én is 1.-nek fél napomba telt mire kitaláltam, hogy kell, mert még az adminnál is bekellett valami állítani.
A Hardyz vs Edge és Big Show-ra kiváncsi vagyok!Mindkettő erős csapat, nemtudom ki győz, de megmondom őszintén én Big Showt sosem szerettem Tag Team meccseken(kivétel Kane-nel).Mattnek és Jeffnek szurkolok!
Ők nyertek sajna de én Big Shownak és Edhének szurkoltam mert már elötte ő volt a kedvencem.
Szerencsére Hardyék nyertek.Big Show egy köcsög, ez nem az első eset, hogy otthagy valakit meccs közben.Mondtam én, hogy nem egy Tag Teames figura.
Nekem mindegy volt, hogy ki nyer de az nem tetszett, hogy
- Spoiler:
- Big Show már megint elment mint a Tribute to the Troops-on, mert baja van
Kár, hogy otthagyta a meccset.Emlékszem régebben egy SD-n szintén elment egy Tag meccsről Batista és Cena ellen.Már nem emlékszem pontosan, de Big Show partnere akkor talán Booker T volt.
Arra emlékszem, az szerintem amiatt volt, mert Booker és Cena ellen ment a Cyber Sunday-en de nem biztos
Sajnos erre már nem emlékszem, de Big Showt azóta sem szeretem.Pedig nem vagyok az a fajta, aki sok pankrátort utál, de Big Show valahogy nem szimpatikus.
Nálam Cena volt az, akit nagyon utáltam, de mostanában nincs vele bajom, mert kezdem megkedvelni
A régi Cenát én is utáltam!Még USA champion idejében.
Nekem az nem tetszett, hogy mindenki legyőzött bajnokként:HHH,Kurt Angle,Big Show,Edge, bár ő győzte le többször is,HBK,Orton,Khali
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SmackDown 2009-01-09 Tag Team championship meccs
» SmackDown 2009-01-23 Triple H vs Vladimir Kozlov
» Monday Night RAW
» SmackDown 2009-01-09 Triple H, Triple Jeopardy challenge
» SmackDown 2009-01-23 Triple H vs Vladimir Kozlov
» Monday Night RAW
» SmackDown 2009-01-09 Triple H, Triple Jeopardy challenge
:: WWE
Page 2 of 6