Royal Rumble 2009
5 posters
:: WWE
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Royal Rumble 2009
Szerintem is ezek nagyon esélyeseknek tünnek a Royal Rumble 2009 győzelemre!!!!Batista wrote:Szerintem Orton,Y2J, Jeff,HHH és Batista az esélyesek
Hát az is lehet de szerintem HHH vagy Batista!!!! Esetleg JeffBatista wrote:A legesélyesebb, szerintem Orton
Én Batistának örülnék a legjobban, de megnézném Orton-t is győztesnek, úgy sem nyer még royal-t
Jóó lenne ha Randy és Batista nyerne de szerintem Jeff fog vagy HHHBatista wrote:Én Batistának örülnék a legjobban, de megnézném Orton-t is győztesnek, úgy sem nyer még royal-t
Azért mert ő még nem nyert???Batista wrote:Akkor inkább Orton
Szerintem azért gondolod!!! Nem???
Igen azért, de ez nem spoiler, csak akkor lesz az, ha már a Royal Rumble előtt vagyunk és ha úgy gondolod, hogy az már tényleg spoiler
Ok ezt azért szoktam szinte mindig mert a HWF-en mindig ez a bajuk!!!Batista wrote:Igen azért, de ez nem spoiler, csak akkor lesz az, ha már a Royal Rumble előtt vagyunk és ha úgy gondolod, hogy az már tényleg spoiler
BOCCCSSSS!!!!!!
Nem baj, mert inkább írj olyat spoilerbe ami nem az, mint nem írod spoilerbe ami az.
Ok kösz akkor megfogadom a tanácsodat!!!Batista wrote:Nem baj, mert inkább írj olyat spoilerbe ami nem az, mint nem írod spoilerbe ami az.
Várható volt hogy Jeffnek Edge lesz az ellenfele. A Smackdown ahogy néztem idáig elég jókat tett be a Rumble-be, kiváncsi vok hogy ki nyeri majd meg:)
johncena- Ring Takarító
Én még mindig úgy gondolom, hogy Orton vagy HHH. Én nagyon örülnék ezeknek, de talán a legjobban Y2J-nek
Engem sem zavarna, ha valaki ezek közül nyerne.Én favoritom viszont Randy Orton!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Érthető , ha nyer remélem nem a WHC-t választja, mert sajnos ott kikapna szerintem, persze ott van neki a Legacy, addigra lesz több tagja is szerintem, majd azok segítenek neki .
Ha nyerne szerintem biztos a WHC-t választaná!Kiváncsi vagyok milesz evvel a Legacyval, mert most csak Cody Rhodes van benne, Manut és Sim Snukát kidobta.
Örültem, hogy kidobta őket, kidobhatná Cody-t is és kereshetne erősebb csapat tagokat pl.Kane,Chris Jericho
Chris Jerichoval mesés párost alkotnának.Kane is jó, viszont vele képtelenség együtt dolgozni, amilyen dementált.Cody Rhodes nem rossz sztem, még sokat kell fejlődnie.
Tényleg, főleg, hogy Kane most megy Randy ellen, nem valószínű, hogy egy csapatba lennének
Nem.Meg Kane amúgy sem az a típus, aki szívesen segít másoknak!
Főleg a mostani karaktere alapján. Akkor marad Jericho, bár most, hogy belegondolok Orton több generációs pankrátorokat keres és nem tudom, hogy Y2J az lenne
Hát igen, több generációs pankrátorokból nincs nagy bőség.Orton,Cody Rhodes,Manu,Sim Snuka,Ted Dibiase,Goldust.Rajtuk kívül már más talán nincs is.Ja Carlito és Primo az SD-ből, de ők nem jöhetnek számításba.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Royal Rumble 2009, a Royal Rumble meccs
» No Way Out 2009
» Royal Rumble 2009-01-25 WWE championship meccs
» Royal Rumble 2009-01-25 Women's championship meccs
» Royal Rumble 2009 World Heavyweight championship meccs
» No Way Out 2009
» Royal Rumble 2009-01-25 WWE championship meccs
» Royal Rumble 2009-01-25 Women's championship meccs
» Royal Rumble 2009 World Heavyweight championship meccs