WrestleMania XXV
2 posters
:: WWE
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: WrestleMania XXV
Igen, ha jól tudom Austin 6x volt bajnok és Undertaker is 6x, ha jól tudom.Ha Edge így halad, leelőzi Triple H-t
Hát Triple H nagyon sokszor volt már, asszem 12x!Én nagyon elismerem a munkásságát, csak Evolution idejében utáltam, de nagyon!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Nagyon érti a dolgát véleményem szerint, de benne van a dologban az is, hogy jó helyre nősült:D
Szerintem inkább a 2., mert bárki lehetne ilyen sikeres, csak pusholni kell és akkor belejönne akárki, persze akinek megvan a tehetsége is, mert nem mondom, hogy Triple H csak amiatt lett bajnok, mert jó helyre nősült, mert a közönség is imádja és tényleg érti a dolgát
Szerintem meg is van 3 meccs, de még ez is változhat, mert nem lehet biztosra mondani a No Way Out után :
- Spoiler:
WWE Championship
Randy Orton vs Triple H
WHC Championship
Edge vs Cena
HBK vs Undertaker, vagy HBK és Kozlov vs Undertaker, de inkább az előbbi
- Spoiler:
- Egyetértek!Mindenképp HBK a legvalószínűbb.HHH vs Orton sem semmi!Remélem Edge övét nem Cena veszi el!
- Spoiler:
- Én is remélem!WHC sem lenne rossz, csak arra nincs vmi sok esély...
Nincs, pedig annyira megnéznék 1
- Spoiler:
- Orton vs Edge meccset, így elvenné a lehetőséget Cenától , de ezen a meccsen Orton szerintem alulmaradna
- Spoiler:
- Éreztem én, hogy a WHC-t fogja akarni választani, viszont tudtam, hogy a WWE-t fogja...Jó lesz ez így!Főleg, ha el is nyeri az övet!Nemhiszem, h HHH-t le fogja győzni, de nem kizárt.
Page 2 of 2 • 1, 2
:: WWE
Page 2 of 2