Royal Rumble 2009
5 posters
:: WWE
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Royal Rumble 2009
Igen, de az UFC valójában teljesen mást célt szolgál.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Ti a Rumble-t honnan fogjátok leszedni?
johncena- Ring Takarító
Hát hasonló, de más.A wrestling az entertainment show, az UFC pedig egy Mixed Marital Arts küzdősport.
Én is XWT-n küldöm a wrestling letöltéseket, nekem még sosem voltak vele gondjaim.
Akk holnap reggel megnézem az XWT-t és amíg suliba leszek addig leszedi remélem és mire hazajövök meg is nézem
johncena- Ring Takarító
Igen én is mindig így csinálom, és mindig lejön, mire hazaérek suliból!
Mick Foley wrote:Itt csak én vagyok egyedül aki PWT használ?
Én megjártam ott, mert nem figyeltem az arányomra és puff
Az már velem is előfordult nem egyszer...
Hallottam 1 oldalon olyan tippet, hogy
- Spoiler:
- 30.-nak jönne Batista.Én örülnék neki és van is rá minimális esély, mert Cenával is ezt csinálták, de ez tuti, hogy nem fog megtörténni és hallottam olyat is, hogy Cage jön, szólval sok tipp van
- Spoiler:
- Ha a Rumble meccsről van szó, akkor Batistának örülnék jobban, mint Cage-nek!Feltüzelt Batista 30. érkezőnek a Rumblen nem vicc...Erre viszont tényleg kicsi az esély, de a WWE-ben semmi sem kizárt.
Lement a PPV és az kell mondjam, hogy zseniális volt!
5/5
- Spoiler:
ECW championship meccs:
Örültem Swagger győzelmének, a meccs eleje unalmas volt, de aztán felpörögtek
Woman's championship meccs:
Pörgős meccs volt, örültem az új bajnoknak.
World Heavyweight championship meccs:
HBK most JBL ellen fordult, de Cenával is volt baja, szerintem ebből előbb-utóbb triple threat lesz, de nem a No Way Out-on
WWE championship meccs:
Örültem Edge-nek és hogy no DQ meccs lett, de a közönség szerintem ugyan úgy szerette Edge-t és Jeff-et is.Amikor bejött Matt, tudtam, hogy lesz valami de ez?Ezek szerint az összes baleset Matt-nek köszönhető,kíváncsi vagyok a folytatásra.Cage meg nem jött, kíváncsi vagyok, hogy jön be a feud-ba és Edge-nek most ki lesz az ellenfele.Vagy lehet, hogy Jeff kap 1 esélyt, de szerintem Matt abba is beleszólna. De azért nem lehet könnyű eljátszani, hogy a saját testvérünk-et verjük, de sajnos muszáj.Olyan ez, mint Orton és Eddie(R.I.P.) esete
Royal Rumble meccs:
Nagyon nem tetszett, hogy Rey ilyen sokáig volt bent, de Santino kárpótol mindenért és Jericho és miután kidoba RVD-t.Apropó RVD.Visszajött, ha jól tudom 25.-nek, lehet, hogy ez utalás a WM-re De a legjobban Orton győzelme kárpótol, az a sok RKO Főleg Rey-en és Big Show, de Show-nak inkább a nyaka fájdult meg tőle.Orton nagyon megtetszett, szerintem most már ő a kedvencem, eddig is az volt nagyon, csak akkor nem tetszett, amikor Batista ellen feud-olt, de most teljesen, Orton number 1 fan lettem De Cage sehol......
5/5
- Spoiler:
- A PPV nekem is tetszett, de nemhiszem, hogy Matt áll az esetek háta mögött, de majd kiderül!Orton tartott egy kis RKO fesztivált...xD
Royal Rumble 2009:
No Way Out:
- Spoiler:
- Jóó volt a Royal Rumble 2009 sejtettem hogy Randy nyer de egyébként is neki szurkoltam!!! Santino 1 másodpercig volt a ringben de Kane kidobta!!! Ilyen embert!!! Na de azért volt egy pár RKO annak viszont örültem, 30. Big Show rohadjon szájba!!!
Triple H olyan gyanus mert a 2008 Royal-ban is ő volt a végén érdekes most is a kis .....!!!! De szegény Kofi Kingston kicsitt fájdalmasan esett ki a Royal-ból!!!!
No Way Out:
- Spoiler:
- Annyit tudok a No Way Out-tal kapcsoladban hogy tudom már kik lesznek benne az Elimination Chamberben.
WWE Champion: Edge(c) vs Big Show vs Triple H vs. Undertaker
World Heavyweight Champion: Jericho vs Cena(c) vs. Kofi vs. Rey Mysterio
- Spoiler:
- Matt átment az SD-re.....Lehet, hogy benne lesz a chamber-ben, de nincs sok esély rá, mert tuti, hogy benne lesz Kozlov és Jeff.
A RAW-ba remélem Kane bekerül, de nem nagy baj ha nem és így, hogy JBL nem lehet benne mert HBK vesztett, szerintem attól még HBK benne lesz és talán Orton, de ő valószínűleg Shane O Mac ellen meccsel.
- Spoiler:
- Annak örülök, h JBL nem került be az Elimination Chamberbe!Azt az Orton vs Shane meccset megnézném!Nem tartom valószínűnek, h Orton ott lesz az Elimination Chamberben.Kozlov nem lesz, de Jeff remélem igen!Nem lesz jó vége, ha Matt így folytatja....
- Spoiler:
- Visszatekintünk a régi időkre, akkor is inkább Jeff volt a jobb.Érdekes feud lesz ebből, márcsak a 2Hardy miatt is, de érdekesebb lett volna, ha valamivel keményebb elenfelet választanak Jeffnek.
- Spoiler:
- Ezek után még az sem lehetetlen, h Matt szövetkezik Edge-el, és sokban fog neki segíteni...Bár sztem ez azért nem lesz így, de kitudja
Lehetséges,
- Spoiler:
- de nem hiszem, hogy Matt Edge-el akarna dolgozni a valós életben, (mert volt az az ügy Lita-val, miutan kis időre ki is rúgták Edge-t) pláne a saját testvére ellen, én már akkor nagyot néztem, hogy megtudta csinálni azt, hogy Edge-t a 7. bajnokságához segítette, elvéve a testvérétől az álmát .
- Spoiler:
- Igen, ez a Lita ügy a magánéletben is nagy gondot okozott nekik.Én úgy tudom Mattet dobták ki akkor kis időre.Ez a sztori a Twist of Fate Matt and Jeff Hardy sztori filmben is benne van.Sok érdekességhez fog ez a dolog még vezetni...
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Royal Rumble 2009, a Royal Rumble meccs
» No Way Out 2009
» Royal Rumble 2009-01-25 WWE championship meccs
» Royal Rumble 2009-01-25 Women's championship meccs
» Royal Rumble 2009 World Heavyweight championship meccs
» No Way Out 2009
» Royal Rumble 2009-01-25 WWE championship meccs
» Royal Rumble 2009-01-25 Women's championship meccs
» Royal Rumble 2009 World Heavyweight championship meccs