TNA IMPACT
4 posters
:: TNA
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: TNA IMPACT
Hosszú éveknek kell eltelnie ahoz, hogy a TNA minőségben beérje a WWE-t.Azért a WWE PPV-jei mindig egyedi hangulatban zajlanak, de a TNA PPV-i tényleg gyakran Impact hangulatúak.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Bár, hogy bevalljam a TNA PPV-i is nagyon jók, de a WWE tényleg jobb, de szerintem ez csak idő kérdése
Arra célzol, hogy a TNA beéri őket?
Igen, mert ha belegondolunk, a Genesis is nagyon jó PPV volt, csak a TNA-nek nincs annyi tapasztalata, vagy esze hogy tudja, hogy nem nagyon érdekli az embereket 1 Sting vs Rhino meccs, ha már le is ment 1 Impact-en.A TNA szerintem Angle-nek nagyon sokat köszönhet és ezzel az öreg-fiatal sztorival nagy lépést tett a TNA szerintem.De az "idő kérdése" szerintem még jó pár év lesz, főleg, most, hogy rengetegen lesérültek a TNA-ben
Ebben igazad van, hogy a Genesis volt olyan szintű, mint a WWE PPV-i!A Sting-Rhino ügyben is igazat adok, számomra ez olyan volt, mint nemrég a Cena vs JBL.
Ebben az is benne van, hogy Rhino nem annyira kedvelt pankrátor, és annyira pedig nem jó, hogy így is nagyon várt meccsei legyenek.Mert pl. Orton, Jericho, Edge vagy Angle sem közönségkedvenc, de a nézőkben ottvan a tudat, hogy veszélyes pankrátorok!
Rhino már elérte a maximumot.Egész szép karrierje volt eddig, persze sosem tartozott a megasztárok közé.
Én kedvelem Rhino spear-jét!
Goldbergnél jobb speart senki nem adott!Na persze a Jackhammer is király!
Goldberg mindig is arról szólt!Az erőről.Minden egyes mozdulata erőteljesebb volt a többiekénél.Emlékszem 1x Rocknak adott Rock bottom-ot, és sokkal erősebb volt, mint Rock-é.Ez talán Backlash 2003-on volt.
Valami nekem is rémlik.De a spear-jeibe is volt pár szép jelenet, pl az elimination chamber-be, amikor beszakította az üveget
Hú, ne is mond.Goldberg egy vadállat volt!A Backlash-es meccsen talán 2speart is kapott Rock a Rock bottom mellé, és lehet egy Jackhammer is becsúszott, már nem emlékszem!
Hát igen Goldberg sokáig veretlen volt.Én talán csak 1x láttam szabályosan veszíteni, méghozzá Rock ellen.
Mai Impact match card:
- Spoiler:
- Kurt Angle vs. A.J. Styles in a tables match.
*Booker T and Scott Steiner vs. Petey Williams and Eric Young in a tag team elimination match.
*Alex Shelley vs. Sonjay Dutt vs. Sheik Abdul Bashir vs. Chris Sabin in a four-way match for the X Division Title.
*ODB vs. Sojourner Bolt for the TNA Knockouts Title.
Igen, nekem valahogy úgy rémlik, hogy Rock legyőzte, de lehet rosszul emlékszem, mert utánanéztem és sehol sem találtam ilyet
Én amitt láttam meccsüket a 2003-as Backlash-en úgy emlékszem, hogy vesztett
A tegnapi Impactról
A tegnapi Impactról
- Spoiler:
- Nem volt rossz, szerencsére Shelley megtartotta a címet, nem volt rossz meccs, a beszélgetések is megfelelők voltak.Angle nyert, örültem neki
Igen minden úgy alakult, hogy nekem is tetszett.Igen valamit összekevertem, Backlashen 3speart, 1Jackhammert és 1Rock bottomot is benyelt Rock.Am Goldberg első WWE, vagyis WCW veresége Kevin Nash ellen volt!
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» TNA Impact 2008-12-25 Kurt Angle vs Rhino
» TNA Impact 2009-01-08 BG James vs Kurt Angle
» TNA Impact 2009-01-22 Kurt Angle vs AJ Styles
» TNA Impact 2009-01-22 X Division championship meccs
» TNA Impact 2009-02-05 3D vs Sting és Kurt Angle
» TNA Impact 2009-01-08 BG James vs Kurt Angle
» TNA Impact 2009-01-22 Kurt Angle vs AJ Styles
» TNA Impact 2009-01-22 X Division championship meccs
» TNA Impact 2009-02-05 3D vs Sting és Kurt Angle