TNA Genesis 2009
4 posters
:: TNA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: TNA Genesis 2009
Eddig 2 meccs derült ki:
- Spoiler:
- Kurt Angle végre megkapja a visszavágó meccset Jarett ellen, remélem nyer. A 2. pedig, az X-division tournament döntősei mennek egymás ellen.
Szerintem ngyon jó lesz ez a PPV
- Spoiler:
- A Kurt Angle vs Jeff Jarrett meccs érdekel a legjobban, mert már hosszú ideje építgetik a történetet.Rhino szerintem nem kapja meg az övet
Hasonlóan gondolom.Engem leginkább a Grudge meccs és a Frontline vs Main Event Mafia érdekel.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Engem is ezek érdekelnek leginkább, amire még kíváncsi vagyok, az az X Division torna döntője
Végre már valakihez kerül az X Division öv...
Hát igen, én már untam Bashir-t, szerencsére most nincs esélye megint megnyerni az övet, de azt sajnálom, hogy Eric Young-nál nem volt az öv, 1 hétig sem
Akkor azért volt nekem furcsa hogy ők nem voltak az eredményeknél.
johncena- Ring Takarító
A PPV jó volt, a kedvenc meccsem az Angle-Jarrett meccs volt, bár nem 1 olyan pillanat volt, amikor már én fogtam a fejem
Nekem is az tetszett a legjobban, jó mecss volt!Kár, hogy Nash nem volt a Main Event Mafiában.
Nem tudom pontosan, de talán valami mérgezést kapott, ami bekerült a vérébe.Állítólag vmi Japánban zajló meccsen kaphatta el.
A staph infectionnek nevezett bakteriális fertőzés nem gyerekjáték. Ezt már tapasztalhattuk évekkel ezelőtt, mikor Hardcore "Bob" Holly kis híján a karját vesztette egy ilyen miatt. Most a TNA veteránja, Kevin Nash került bajba. Big Sexy Japánban szenvedett el egy sérülést, aminek úgyszintén súlyos következményei lettek; a könyökét staph infection támadta meg, és egyelőre attól tartanak (megalapozott gyanúja van annak), hogy Nash vérmérgezést is kaphatott. Jelenleg kórházban ápolják, ezért is nem jelent meg a ma hajnali TNA Genesis PPV-n. Mi itt a H-Wrestlingtől mielőbbi jobbulást kívánunk neki!
UPDATE: Nasht megoperálták, antibakteriális kezelést kap, de munkaadói és munkatársai továbbra is aggodalommal kísérik figyelemmel hogylétét. Egy most napvilágot információ szerint elképzelhető, hogy a fertőzést nem is Japánban szedte össze, hanem egy mostanában elkészíttetett tetoválás készítése alatt.
Forrás:http://h-wrestling.wwe.hu
UPDATE: Nasht megoperálták, antibakteriális kezelést kap, de munkaadói és munkatársai továbbra is aggodalommal kísérik figyelemmel hogylétét. Egy most napvilágot információ szerint elképzelhető, hogy a fertőzést nem is Japánban szedte össze, hanem egy mostanában elkészíttetett tetoválás készítése alatt.
Forrás:http://h-wrestling.wwe.hu
Ez tényleg nem gyerekjáték!Remélem miharabb viszontlátjuk.Ez a TNA-nak is nagy veszteség.
Nem is az egyetlen.Szerintem Jarrett-et sem látjuk 1 ideig és még jó pár pankrátor megsérült
Hát igen, most elég baj van velük...
Így van, de szerencsére még vannak páran, akik tartják a TNA-ban a lelket!
Nemrég még Stinget is kedveltem, de mostanában sztem valahogy köcsög lett.
Nekem se a kedvencem, de azért kedvelem, mert jó pankrátor, de úgy hallottam, hogy idén visszavonul
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» TNA Genesis 2009 Tag Team championship
» TNA Genesis 2009 X Division torna döntője
» TNA Against All Odds 2009
» TNA Genesis 2009 Main Event Mafia vs Frontline
» TNA Genesis 2009 Sheik Abdul Bashir vs Shane Sewell
» TNA Genesis 2009 X Division torna döntője
» TNA Against All Odds 2009
» TNA Genesis 2009 Main Event Mafia vs Frontline
» TNA Genesis 2009 Sheik Abdul Bashir vs Shane Sewell
:: TNA