Ismerkedés
5 posters
:: Ismerkedés
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ismerkedés
Szia Batista nagyon jó kis oldalad van remélem jönnek még többen!!!Batista wrote:Én Máté vagyok és 12 éves, szintén Budapesten élek
Tetszik a karaktere, de hell-ként szerintem jobban befutna.Még szeretem Ortont,Chris Jerichot és Jeffet
Az jó nekem is a kedvencem Jericho, Batista, Orton, de nekem az első kedvencem Orton!!!!Batista wrote:Tetszik a karaktere, de hell-ként szerintem jobban befutna.Még szeretem Ortont,Chris Jerichot és Jeffet
Batista wrote:Hát én most Orton-t enyhén szólva utálom
Mert???
Nem tudom nekem bejön de mondd el miért utálod hiszen neked az van kiírva az oldaladra hogy Batista és Randy-s oldal!!!
Ok :david14hhh@hotmail.com ez az msn címemBatista wrote:Hosszú, de msn megbeszélhetjük.
Én gondolom, sőt szinte tudom mi a problémád most Ortonnal!Érthető, ha Batista fan vagy.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Én Orton és Jeff fan vagyok, amióta az eszemet tudomXDElőször Jeff fan voltam mostmár Orton is!De szeretem még HHH-t és Batistát is.Valamint Edge és Jericho is okés!
Nekem 1.-nek Rock volt, de miután jobban elkezdett érdekelni a téma, megismertem a mostaniakat is 1-2 éve, már Batista a kedvencem azóta is, persze bírom Orton-t is, csak most valahogy nem annyira, de másik nagy kedvencem Chris Jericho.
Érthető.Jerichot én is kedvelem, bár a régi karaktere jobban tetszett, de ilyen is kell, mint a mostani
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
:: Ismerkedés
Page 1 of 3