TNA IMPACT
4 posters
:: TNA
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: TNA IMPACT
Batista wrote:
- Spoiler:
Tetszett a főmeccs, de az nem, hogy ennyire szétverték Bubba-t
BATISTA GYERE A WWW.WWEBIO.FORUMOTION.COM-RA LÉTSZI!!!!
Ezt nem én csináltam hanem Batista!!!!Mick Foley wrote:Jeff, nekem azt mondd meg hogy minek ennyi fórum?"LÉTSZI"
Nekem édes mindeggy hogy menyit csinálsz de akkor ne várd hogy sokan lesznek a fórumodon ha hetenként költözöl...Jeff Hardy wrote:Mick Foley:
Jaa erre mondtad de neked nem mindegy hogy én mennyit csinálok?!
Nem te csináltad a dx forumot?Mick Foley wrote:Nekem édes mindeggy hogy menyit csinálsz de akkor ne várd hogy sokan lesznek a fórumodon ha hetenként költözöl...Jeff Hardy wrote:Mick Foley:
Jaa erre mondtad de neked nem mindegy hogy én mennyit csinálok?!
Oda se megy senki mert állandoan válltogatod.
Mivel én megmondtam nyilvánosan hogy már nem vezetek fórumot,és már nem is akarom folytatni ezt a témát.
Egyébként nekem ez azért kellett, hogy legyen az oldalamnak 1 spoiler-es fóruma, ha már megnézhetik az oldalamon az adásokat.
Azért mert ez fejletebb és ott van Cheatbox és több minden van ott mint a forumx-en!!!Batista wrote:Tényleg, minek csináltál még 1 fórumot, ha már volt 1 forumx-es is?(Jeff)
De ezt Foleynak is mondhatnád ne mindig engem szídjatok le egyébként ha nem jöttök nem jöötök ennyi....
De ha elenem összefogtok akkor én se írok ide!!!
Jó de akkor ezt megkérdezhetnéd Foleytól is nem csak tőlem!!!Batista wrote:Én nem fogtam össze senki ellen, csak feltettem 1 kérdést.
Jó tudom de ő is annyit csinált már!!!Batista wrote:Mick mondta, hogy már nem vezet fórumot
Jó volt az Impact, 5/4, mert
- Spoiler:
- Nem volt Suicide és Kurt-nek meccse, de ezt leszámítva, nagyon jó adás volt, főleg a Main Event Mafia miatt
Jó volt a heti adás, várom a Genesis-t, a TNA szerintem most nagyon jó, jól felépített PPV-t fog összehozni
Az biztos, hogy jónak igérkezik Genesis.Főleg a már egy ideje húzódó Angle-Jarrett viszály, miatt valamint nagyon várt a 6man Tag meccs is, és Foley visszatérése a ringbe.
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Hát az biztos!Nem kétséges, hogy a TNA az egyetlen szervezet, aki konkurálni tud a WWE-vel!De én ínkább WWE párti vagyok!
Meghát több pénzt is fektet bele az egészbe, és több is a nézője, mivel jóval nagyobb arénákban vannak a WWE műsorai.
Igen, meg külön arénákban is adják a műsort.A TNA PPV-i, ha jól tudom nem 1-szer Impact arénában voltak
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» TNA Impact 2008-12-25 Kurt Angle vs Rhino
» TNA Impact 2009-01-08 BG James vs Kurt Angle
» TNA Impact 2009-01-22 Kurt Angle vs AJ Styles
» TNA Impact 2009-01-22 X Division championship meccs
» TNA Impact 2009-02-05 3D vs Sting és Kurt Angle
» TNA Impact 2009-01-08 BG James vs Kurt Angle
» TNA Impact 2009-01-22 Kurt Angle vs AJ Styles
» TNA Impact 2009-01-22 X Division championship meccs
» TNA Impact 2009-02-05 3D vs Sting és Kurt Angle
:: TNA