No Way Out 2009
3 posters
:: WWE
Page 1 of 1
No Way Out 2009
Ide írhatjuk, hogy szerintünk milyen meccsek lesznek, híreket stb.
- Spoiler:
- Elvileg a WWE championship-re és a World Heavyweight championship-re is elimination chamber meccs lesz, jól hangzik
Re: No Way Out 2009
- Spoiler:
- Nemcsak elvileg lesz, hanem tuti biztos, hogy mind2 övre lesz elimination chamber.Most, hogy Edge a bajnok már tutira vehető, h Jeff is ott lesz a chamberben.Tavaly sem sok hiányzott, h győzzön!
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
Kíváncsi vagyok ki fog még bejutni.
- Spoiler:
- Lehet HBK.Kane kizárt, JBL is.Sztem Cena megvédi az övet.
Ez igaz,
- Spoiler:
- akárki lesz benne, Cena tuti nyer, remélem a WM-en Orton majd megállítja
Bizony az lenne a jó, de nagy rá az esély, h nem úgy lesz:S Kíváncsi vagyok, hogy alakul tovább az
- Spoiler:
- Orton-McMahon sztori.
Bővült a meccs card:
- Spoiler:
World Title Elimination Chamber
John Cena vs. Mike Knox vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho vs. Kofi Kingston vs. Kane
WWE Title Elimination Chamber
Edge vs. Triple H vs. The Undertaker vs. Big Show vs. TBD vs. TBD
No Holds Barred Meccs
Shane McMahon vs. Randy Orton
Winner Takes All Meccs
Shawn Michaels vs. JBL
- Spoiler:
- HBK vs JBL érdekes lesz!Remélem Shawn nyer.A Shane vs Orton no holds barred biztosan fog tetszeni!Ilyen típusú meccs volt HBK és Jericho közt nemrég.
- Spoiler:
- Szerintem jobb a meccs card mint a Royal-on, csak a WHC chamber ne lenne ilyen lapos, mert hát ki venné el Cena-tól az övet?
Kane mindenkinek jobbol,Rey-el nem csinálják meg azt soha többször, hogy whc lesz,Kofi talán lehetne, de még nagyon korai, Knox-t meg Rey fogja eleve kirakni, Y2J meg nem fogja legyőzni Cena-t, miután a Survivor Series-en, Armageddon-on vesztett ellene és most reménykedtem, hogy akkor is talán ő, de a WWE elvette ezt az érzést, miután Y2J megint vesztett a RAW-ban
Egyébként van még1 meccs:Swagger vs Finlay, ezúttal már az övért, remélem Jack nyer
- Spoiler:
- Biztosra veszem, hogy Cena nyer.Egyetlen esélyes rajta kívül Y2J, de ahogy írtad az úgy van, bár Jericho eddig mindig úgy lett WHC, h nem számítottam rá, de most nem így lesz.Finlayhez pedig egyszerűen nem kerülhet az ECW öv!
- Spoiler:
- Szerintem Jack nyer, mert ha már elvették a veretlenségét, akkor az övét nem fogják, bár tény, hogy Finlay érdemelne már 1 övet, de Jack még túl kevés ideig volt bajnok és Finlay addig ne legyen bajnok, amíg nem fordul Hornswoggle ellen, de ez sosem fog megtörténni
Alig várom a holnapot, hogy megnézhessem a No Way Out-ot! Csak bírjam ki, h ne nézzem meg wwe.com-on az eredményt, amíg letöltöm:S
- Spoiler:
- Háát HBK win, Randy win, Edge win, HHH win,
Szerintem egész jó volt ez a PPV!!!!
- Spoiler:
SD chamber:Csodálkoztam, hogy ez lett az 1. meccs, de már értem miért.Edge hamar kiesett.Kozlov és Show közti harc is jó volt, de előbb-utóbbb ők is kiestek.Jeff-en a tombstone ügyes volt HHH és Undertaker maradt, ennek örültem.HHH nyert, Undertaker-re tippeltem, de így is jó,
Randy Orton vs Shane: Jó volt ez a meccs, Randy-nek eléggé vérzett a feje Azt hittem, hogy a végén Shane fejberúgja, de nem ez történt és RKO 1-2-3. Ennek örültem, de még a McMahon családnak van 1 tagja
Jack Swagger vs Finlay: Ez a meccs töltelék volt, nem is nagyon figyeltem, de a végére felpörgött, szerencsére Hornswoggle is kapott egyet Swagger nyert, nem volt Christian, az előbbinek örültem, az utobbinak nem.
HBK vs JBL: Jó volt ez a meccs, volt pár pillanat, amikor azt hittem JBL nyer, de a végén HBK bevitte a Sweet Chin Music-ot és nyert
RAW Elimination Chamber: Biztosra vettem, hogy Cena nyer, de már az SD chamber óta, amikor kiesett Edge, azóta éreztem, hogy lesz itt valami.Jött Kofi, sajnos az ő helyére ment be, jobb lett volna ha Knox vagy Rey helyére megy.Amikor Cena kiesett nagyon meglepődtem.Alig volt bent pár percet.Miután kiesett Cena, a meccs vége egyértelmű volt, de mikor Edge és Rey maradt, akkor már mégjobban.
Rendesen megkavarták a dolgokat, ez jobb volt mint a Royal és akkor milyen lesz a WM?
- Spoiler:
- Teljesen egyetértek!Ez a PPV kiváló volt!Én is jobban örültem volna, ha Edge Knox helyére jött volna be, viszont Rey jó hogy maradt, mert érdekessé tette a meccset!Ez egy tényleg váratlan momentum volt, h Edge bekerült a chamberbe.Nem bántam!Főleg úgy, hogy úgy kezdtem el nézni, hogy az hülyebiztos, h Cena nyeri a meccset!Egyértelmű 5/5!
Rég nem volt 1 ilyen izgalmas PPV és rendesen megkavarták a dolgokat, nagyon kíváncsi lettem a WM-re
Royalkor azt mondtam, h a NWO nem lesz jobb, WM-re ilyet mondani sem merek...Nagyon nagyot kell a WWE-nak alkotnia!
Számomra a lényeg, hogy Orton bajnokként távozzon WM-ről.Úgy néz ki a WWE övet fogja megpályázni.Edge remélem bajnok marad, legalábbis nem Cena veszi tőle el az övet...
Szerintem a 2 övből csak egy cserél majd gazdát!De melyik?
Similar topics
» TNA Genesis 2009
» TNA Against All Odds 2009
» ECW 2009-01-13 ECW championship meccs
» Royal Rumble 2009
» RAW 2009-01-19 Intercontinental championship 3. meccs
» TNA Against All Odds 2009
» ECW 2009-01-13 ECW championship meccs
» Royal Rumble 2009
» RAW 2009-01-19 Intercontinental championship 3. meccs
:: WWE