Kedvenc pankrátor
5 posters
:: Off topic
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kedvenc pankrátor
Megérdemli Remélem összehozzák az "álom meccsett" Hogan-el, mert ha most nem, akkor soha
Hát igen, itt a nagy alkalom...Én örülnék neki
Legend Killer- Nehézsúlyú bajnok
WrestleMania 25.Ha itt nem hozzák össze akkor soha az életbe nem fogják.Lehetne ez Hogan és Stone Cold utolsó meccse
Nagyon igazad van, ha most nem akkor soha!Hall of Fame ceremony 1nappal a WM előtt van.
Igen, de ha akarják ezt a meccsett, akkor lassan el kéne kezdeni építgetni.Stone Cold-on szerintem nem múlik, mert ő úgy is ott lesz szerintem a WM-en, ha ott lesz a Hall of Fame ceremony-n
Lehet, hogy már javában építgetik, csak nem adják a köztudatba!A WM-an nagyot lendítene ez a meccs!
Pontosan. Főleg, hogy elég nagy WM elébe nézünk, mert 25....Hát nagyon jó match card lesz remélem.Most, hogy Batista lesérült, remélem Orton itt újra megnyeri az övet, úgy, hogy közben a Royal-t is megnyerte
Nagyon jó lenne, amit mondasz!!! Biztos nagyra csinálják meg a WM-et, mégiscsak 25. évforduló!
A kérdés, hogy ki lesz addigra a WWE bajnok!Cena szinte biztos, hogy WHC marad addig, és szerintem meg is védi az övet, bár jó lenne, ha Orton újabb WM Main Eventet nyerne!
Igen, valószínű, hogy nyer, de én lennék a legboldogabb (vagy te ), ha nem így lenne
Igen, örülnék neki, ha Randy nyerne, viszont elismerem, hogy Cena megérdemli a WHC-t!Nem tartozik a kedvenceim közé, viszont kedvelem a munkáját, akár az új RAW-ban is a szerződés aláírásnál is tetszett, amit csinált, nemcsoda, hogy nagy kedvenc
Szerintem is megérdemli, de az nem tetszett, hogy visszatérése utáni 1. meccsén és amikor meg év elején tért vissza akkor meg a Royal-t
Hát igen, elég erősen "robbant" be Cena.Néztem is nagyot, amikor megláttam, h ő nyerte a Royal-t.
Végülis elég ütős trió maradt bent a végére!HHH dobta Batistát, Cena HHH-t.Nem mintha nagyon zavarna, h Cena nyerte, de rá voltam hangolódva, h vki más lesz az, és így furcsa volt az egész.
Én Batista-t, vagy HHH-t, vagy Undertaker-t néztem meg volna győztesnek, esetleg Kane-t
Akkoriban az én tippem HHH volt mert elég sok embert kiütött
johncena- Ring Takarító
Én tippem Batista volt, esetleg HHH.Így egy kicsit rosszul jött le az egész.Viszont szép feud volt Cena és HHH között.
Igen, jó volt látni, hogy Orton-nal nem törődnek, így sikerült ez kiaknázni és nyerni
Már csak pár nap!!!Rég nem vártam ennyire PPV-t!A Royalt mindig különös izgalommal várom, és már rég nem láttan WWE PPV-t, tehát
Pontosan, én is így vagyok ezzel, már nagyon várom, rég nem volt ilyen jó meccs card szólval már nagyon várom, 1 évbe csak 1-szer van ilyen .
Számomra valahogy a Royal és a WM verhetetlen!Viszont a Royal meccs a legjobban várt esemény egész évben!Ezzel sztem sokan így vannak, mert nem csak egyszerű meccs, ahol 2,3 vagy 4 ember közül kerülhet ki győztes, hanem pankrátorok széles skáláját vonultatják fel!
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
:: Off topic
Page 3 of 4